Why Paragraaffi?

At Paragraaff, we are experts in both the legal and HR fields. Our customers have thanked us for our professional, customer-oriented, and efficient service. Read below why they trust us.

Our references

’’Tavoitimme Paragraaffin avulla helposti suuren määrän juridiikan alan osaajia ja saimme ennätysmäärän hakijoita. Palvelu oli nopeaa, helppoa ja asiantuntevaa. Kun kysymys on juridiikan alan talenteista, Paragraaffi on tehokkain tapa tavoittaa potentiaaliset hakijat.’’

Jarkko Ruohoniemi, Neuvottelujohtaja, toimihenkilösopimukset
Teknologiateollisuus ry

’’Paragraaffin headhunting-palvelu löysi meille useita hyviä ehdokkaita uudeksi tiimimme jäseneksi ja löysimmekin aivan loistavan yhtiölakimiehen Paragraaffin ansiosta. Voimme suositella Paragraaffia yhteistyökumppaniksi vaativiinkin rekrytointeihin.”

Destia

’’Rekrytoimme uuden asiamiehen liitollemme jäsenneuvonta- ja neuvottelutehtäviin. Paragraaffin asiantuntijoiden osaaminen suorahakuprosessissa varmisti sen, että saimme taloon juuri sellaista asiantuntijuutta, jota haimme. Hakijakokemuksesta huolehdittiin niin, että prosessi oli miellyttävä ja hakijoille jäi hyvä kuva toimeksiantajasta. Viestintä asiakkaan kanssa oli jouhevaa ja huomioivaa. Paragraaffi on luotettu yhteistyökumppanimme, kun tarvitsemme apua juridisen osaamisen löytämisessä.’’

Marjatta Vehkaoja, Varatoiminnanjohtaja
Suomen Eläinlääkäriliitto ry

“Paragraaffin asiantuntijat saattoivat meidät yhteen toiminnanjatkajan haussa. Prosessin aikana Paragraaffin asiantuntijat hahmottivat osapuolten toiveet ja näkemykset sekä olivat aktiivisesti yhteydessä eri vaiheiden etenemisestä. He osoittivat neuvotteluissa tehneen kattavan pohjatyön osapuolten liiketoiminnallisista tavoitteista. Olimme tyytyväisiä toiminnanjatkajan haun lopputulokseen.”

Jaakko Ikonen & Martti Nieminen, LakiMajakka Oy

“Paragraaffi resursoi sopimuksensiirtoprojektiamme henkilöstövuokrauksen avulla ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä heidän palveluihinsa. Paragraaffi etsi meille sopivat työntekijät nopeasti antamiemme ohjeiden mukaisesti ja saimme tiimiimme osaajia, jotka menestyivät tehtävissään erinomaisesti. Palvelu sopi hyvin projektimme läpivientiin, sillä työtekijät olivat joustavasti käytössämme oman tarpeemme mukaan. Voimme lämpimästi suositella Paragraaffia yhteistyökumppaniksi, kun kyseessä on juridiikan ammattilaisten ja tulevaisuuden talenttien rekrytointi tai vuokraus!”

Petteri Viljakainen, ICT-lakimies
Uudenmaan liitto

“Olemme JATTK:lla tyytyväisiä Paragraaffin palveluun. Saimme päteviä, meille sopivia opiskelijoita töihin. Rekrytointiprosessi sujui hyvin ja ehdokkaita saimme sopivan määrän, joista valita. Säästimme paljon aikaa, kun meidän ei tarvinnut itse käydä lukuisia hakemuksia läpi. Käytämme jatkossakin Paragraaffin palveluita, jos opiskelijarekrytointi tulee ajankohtaiseksi.”

Tuija Taxell, Kassanjohtaja
JATTK-työttömyyskassa

“Rekrytoimme Paragraaffin avulla juridiikan asiantuntijan ja olimme palveluun erittäin tyytyväisiä. Valitsimme Paragraaffin, koska heillä on tieto ja taito etsiä juuri oikeat tekijät. Olemme erittäin tyyyväisiä rekrytoiniprosessiin kokonaisuudessaan, lopputuloksena saimme meidän tarpeitamme vastaavan osaajan, joka on tuonut organisaatioomme paljon lisäarvoa. Suosittelemme Paragraaffia kaikille, jotka etsivät juridista osaamista!’’

Micaela Vilhunen, CFO
Zodiak Finland Oy

’’Käytimme Paragraaffia juristien suorahaussa. Paragraaffin avulla täytimme useita juristin paikkoja eri praktiikoihin. Paragraaffi toimitti sen, mitä lupasi ja antoi myös hyödyllistä lisätietoa rekrytoinnin tueksi.’’

Heikki Wide, Partner
Asianajotoimisto Magnusson

“Paragraaffi hoiti toimeksiantomme nopeasti ja ammattitaidolla. Paragraaffin juridisen alan osaajien verkosto erottui edukseen muista alan toimijoista.”

Pekka Pursiainen, Liiketoimintajohtaja
Siltaraha

“Paragraaffin rekrytointi oli asiantuntevaa ja tehokasta. Saimme tiimiimme täydellisesti sopivan lakimiehen nopeasti!”

Petteri Keinänen
Asianajotoimisto Petteri Keinänen Oy

”Meille Senaatissa on tärkeää tavoittaa juuri ne oikeat kandit haettavaan paikkaan ja Paragraafin kautta olemme moninkertaistaneet hakijamäärät juristipalveluiden rekryihin. Opiskelijat eivät usein selaa perinteisiä työnhakuportaaleja ja siksi yritysten on tunnistettava itselleen oikeat kanavat rekrytoida tulevaisuuden lupauksia.”

Tina Karike, Henkilöstöjohtaja
Senaatti-kiinteistöt

’’Ilmoittaminen Paragraaffin kautta on helppo ja tehokas tapa tavoittaa juridiikan alan ammattilaiset sekä tulevaisuuden talentit.’’

Mikael Åkermarck, Neuvotteleva virkamies
Liikenne- ja viestintäministeriö

“Löysimme Paragraaffin asiantuntijoiden kautta meidän toimintaamme sopivan juristin. Prosessin aikana meidän suuntaamme oltiin aktiivisesti yhteydessä ja saimme hyviä ehdokkaita, joista pääsimme lopulta valitsemaan meille parhaan asiantuntijan. Juristin positio aukesi meillä täysin uutena tehtävänä, jonka profilointiin saimme myös arvokasta apua toimeksiannon aikana.”

Tiina Mäkinen, puheenjohtaja
Kuntoutusalan Asiantuntijat ry

”Yhteydenpito ja yhteistyö Paragraaffin kanssa on sujunut aina erittäin näppärästi ja nopeasti. Heillä on asiantunteva ja eteenpäin menevä ote kaikkeen tekemiseen ja asiakkaat kohdataan henkilökohtaisesti. Aina on siis olo, että Paragraaffin porukka tietää, missä juuri meidän asioidemme kanssa kullakin hetkellä mennään. Lisäksi Paragraaffi pyrkii jatkuvasti uudistamaan toimintaansa ja palveluitansa, mikä osaltaan vie myös meitä asiakkaina eteenpäin.

Sen jälkeen kun aloitimme yhteistyön Paragraaffin kanssa muutama vuosi sitten ovat hakijamäärät trainee-rekrytoinneissamme nousseet, sekä yleinen tunnettavuutemme oikkariopiskelijoiden parissa kasvanut. Yhteistyö on tuottanut meille siis varsin konkreettisia onnistumisia ja tuloksia.

Paragraaffin vahvuus piilee sen ainutlaatuisessa konseptissa ja koko Suomen kattavassa tunnettuudessa. Paragraaffi tekee aktiivista työtä opiskelijoiden parissa ja uskoisinkin, että kaikki oikkariopiskelijat tuntevat Paragraaffin palvelut. Lisäksi se kokoaa hyvin yhteen alan toimijoita ja antaa opiskelijoille uudenlaisen tavan tutustua potentiaalisiin työnantajiin.”

Sara Tyynysniemi, Hästö & Co
Marketing and HR Manager

An applicant’s story

“I especially appreciate quick and clear information about the timeframe of the process and the feedback given at the first interview.”

Elina Hirviniemi, Arvopaperimarkkinajuristi
Ilmarinen

“Paragraaffin rekryprosessi oli mukava ja sujuva. Minulle esiteltiin hyvin tavoitteitani vastaava positio, johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Kaikin puolin suositeltava kokemus.”

Viljami Aarbakke, Legal Counsel
Fortum

“Työt ovat alkaneet sujuvasti ja ovat vastanneet rekrytoinnissa saamiani tietoja. Paragraaffin osalta prosessi oli todella sujuva ja mutkaton. Sain teiltä tarvitsemani tiedot ja aikatauluarviot prosessin etenemisestä pitivät paikkansa. Myös haastattelut olivat asiallisia ja keskustelevia, mikä on mielestäni uravalintoja tehdessä tärkeää.”

Maria Siro, Associate
Asianajotoimisto Magnusson

“Paragraaffin rekrytointiprosessi oli nopea ja tehokas. Sain hyvät tiedot tehtävästä ja minut pidettiin ajan tasalla prosessin etenemisestä. Haastattelussa keskityttiin kompetensseihini sekä käsillä olevaan tehtävään ja se olikin kaikin puolin miellyttävä kokemus!”

Anu Vuori, Associate
Asianajotoimisto Magnusson

“Kokonaisuudessaan prosessi oli sujuva ja onnistunut. Se eteni nopeasti, joka sopi omaan aikatauluuni loistavasti. Ensimmäisessä haastattelukierroksessa olisin toivonut kuvayhteyttä haastattelijaan. Haastattelu olisi voitu toteuttaa yhtä hyvin myös puhelimitse kuvayhteyden puuttumisen takia.”

Sofia Helminen, Lakimies
Asianajotoimisto Petteri Keinänen Oy

Other clients