Keitä me olemme?

Me Paragraaffilla uskomme yhdessä tekemiseen ja pienenä tiiminä teemmekin tiivistä yhteistyötä päivittäin. Tiimimme koostuu erilaisista sekä eri koulutustaustaa omaavista henkilöistä, joilla on yhteinen päämäärä. Pyrimme aina parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen tukemalla ja kannustamalla toisiamme. Tutustu meihin alta! 

Jarl-Johan Héde
Legal Talent Consultant, Toimitusjohtaja, Osakas
040 5765 709
jarl-johan.hede@paragraaffi.fi

Jarl-Johanilla (tuttavallisemmin JJ) on pitkä ja monipuolinen kokemus juristien rekrytoinnista sekä työnantajamielikuvan strategisesta kehittämisestä. Hän palvelee asiakkaitamme erityisesti vaativissa suorahakutoimeksiannoissa ja työnantajaviestinnässä. JJ on toiminut Paragraaffin toimitusjohtajana vuodesta 2019.

Anna Hallio
Legal Talent Consultant
050 5522 366
anna.hallio@paragraaffi.fi

Anna työskentelee Legal Talent Consultantina asiakasrajapinnassa myynnin parissa sekä asiantuntijana Talent Aquisition toimeksiannoissa. Hänellä on pitkä kokemus erilaisista asiakaspalvelu- ja myynnin esimiestehtävistä. Juridisen taustansa ansiosta Anna ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja auttaa heitä löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut. Anna suorittaa asianajajatutkintoa juridista osaamista vahvistaakseen.

Sini Riipinen
Legal Talent Consultant
050 5522 356
sini.riipinen@paragraaffi.fi

Sini työskentelee Legal Talent Consultantina avustaen asiakkaidemme rekrytointi- ja suorahakutoimeksiannoissa. Hän tarttuu aina innolla uusiin haasteisiin ja onkin mielellään mukana erilaisissa eteen tulevissa projekteissa. Sinillä on kansainvälinen juridinen koulutustausta ja tällä hetkellä hän suorittaa täydennysopintoja edelleen kehittääkseen oikeudellista osaamistaan.

Jonas Wilkman (vanhempainvapaalla)
Legal Talent Consultant
050 3272 644
jonas.wilkman@paragraaffi.fi

Jonas palvelee asiakkaitamme Talent Acquisition -toimeksiannoissa erityisesti suorahaun saralla. Hänellä on kattava kokemus erilaisista oikeudellisista tehtävistä erityisesti liikejuridiikan saralla, minkä lisäksi hän on auskultoinut. Tällä hetkellä Jonas viimeistelee psykologian maisterin tutkintoaan Åbo Akademissa.

Margareta Ronkainen
Legal Talent Consultant
050 471 5599
margareta.ronkainen@paragraaffi.fi

Margareta työskentelee Legal Talent Consultantina hoitaen itsenäisesti vuokratoimeksiantoja ja avustaen muissa rekrytointi- ja suorahakutoimeksiannoissa, minkä lisäksi hän toimii vuokratyöntekijöiden yhteyshenkilönä. Hän hoitaa myös kaikenlaisia muita eteen osuvia tehtäviä ja nauttii erityisesti asioiden selkiyttämisestä ja hiljaisen tiedon sanoittamisesta. Margareta on taustaltaan humanisti ja tällä hetkellä hän kehittää osaamistaan suorittamalla työpsykologian opintoja.

Nina Geitlin
Marketing Manager, Ilmoituspalvelut
045 1633 022
nina.geitlin@paragraaffi.fi

Nina vastaa Paragraaffin markkinoinnista, ilmoituspalveluista sekä brändi-ilmeestä. Hänen tehtäviinsä kuuluvat myös verkkosivujemme päivittäminen ja erilaisten materiaalien taitto. Lisäksi työnantajien urasivut ovat hänen kädenjälkeensä. Nina asuu Barcelonassa ja tekee töitä sieltä käsin.

Erica Holmlund
Administrative Assistant
050 5766 752
erica.holmlund@paragraaffi.fi

Erica vastaa Paragraaffin laskutuksesta, raportoinnista sekä muista hallinnollisista tehtävistä. Hänen päivänsä kuluvat pitkälti laskutuksen sekä muiden juoksevien hallinnollisten tehtävien parissa. Hän viimeistelee tällä hetkellä tradenomin opintojaan opinnäytetyön parissa. Erica viihtyy erityisesti tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä vaativien tehtävien parissa huolehtien siitä, että asiat sujuvat jouhevasti.

Hallitus

Risto Karinkanta, hallituksen puheenjohtaja

Heidi Mikkonen, hallituksen jäsen

Tuomas Koskinen, hallituksen jäsen

Petteri Laakso, hallituksen jäsen

Teemu Lehti, hallituksen jäsen