Me Paragraaffilla uskomme yhdessä tekemiseen ja pienenä tiiminä teemmekin tiivistä yhteistyötä päivittäin. Tiimimme koostuu erilaisista sekä eri koulutustaustaa omaavista henkilöistä, joilla on yhteinen päämäärä. Pyrimme aina parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen tukemalla ja kannustamalla toisiamme. Tutustu meihin alta! 

Katariina Tuomela
Legal Talent Consultant, Toimitusjohtaja, Osakas
040 5765 709
katariina.tuomela@paragraaffi.fi

Katariinalla on vahva tausta juridiikan saralta ja monipuolista osaamista myynnistä, palvelutuotannosta sekä näiden kehittämisestä. Hän työskentelee monipuolisesti asiakkaiden eri toimeksiantojen parissa ja vastaa työnantajamielikuvapalveluiden sekä -viestinnän kehittämisestä. Katariina vastaa koko yhtiön liiketoiminnasta ja operatiivisesta johtamisesta. Katariina nimitettiin Paragraaffin toimitusjohtajaksi ja hänestä tuli myös yhtiön osakas helmikuussa 2022.

– Suorahaku
– Yhtiön hallinto ja liiketoiminta

Anna Helistö
Legal Talent Consultant
050 5522 366
anna.helisto@paragraaffi.fi

Anna vastaa Paragraaffilla suorahakutoimeksiannoista, myynnistä ja henkilöarvioinneista. Juridisen koulutustaustansa sekä asianajajatutkinnon ansiosta Annalla on erityistä ymmärrystä oikeudellisesta substanssista, ja hän onkin on tehnyt lukuisia vaativia suorahakutoimeksiantoja onnistuneesti. Juridisen rekrytointiosaamisen lisäksi Annalla on esihenkilö-, rekrytointi- ja coaching-kokemusta vakuutusalalta.

– Suorahaku
– Henkilöarvioinnit

Erica Holmlund
Legal Talent Consultant
050 5766 752
erica.holmlund@paragraaffi.fi

Erica vastaa Paragraaffin secondment -toimeksiannoista, minkä lisäksi hän avustaa muissa rekrytointi- ja suorahakutoimeksiannoissa. Hänen tehtäviinsä kuuluvat myös Paragraaffin hallinnolliset tehtävät, kuten HR-prosesseista huolehtiminen sekä niiden kehittäminen. Hän tarttuu mielellään uusiin haasteisiin ja viihtyy monipuolisten tehtävien parissa huolehtien siitä, että asiat sujuvat jouhevasti. Kaupallisen taustansa myötä Erica on perehtynyt erityisesti HR- ja rekrytointiprosesseihin sekä niiden kehittämiseen.

– Secondment
– Screening

Sanna Noki
Legal Talent Consultant
050 5566 570
sanna.noki@paragraaffi.fi

Sanna auttaa asiakkaitamme suorahakutoimeksiannoissa sekä on mukana myynnissä. Hänellä on vahva tausta henkilöstön kehittämisestä sekä sen johtamisesta. Markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun toimintamallien kehittäminen sekä strategiatyö ovat tulleet myös tutuiksi työhistoriassa. Sanna on opiskellut muun muassa johtamista ja yritysjohtamista.

Emmi Piirainen
Legal Talent Consultant
050 471 5599
emmi.piirainen@paragraaffi.fi

Emmi vastaa Paragraaffilla suorahakutoimeksiannoista ja myynnistä. Hän on opiskellut muun muassa kasvatustiedettä, työ- ja organisaatiopsykologiaa ja tuotantotaloutta. Koulutustausta tuo Emmille sekä ihmislähtöistä että liiketoiminnallista ymmärrystä rekrytointiin ja työelämään. Hänellä on myös monipuolista työkokemusta HR-alalta, mm. rekrytointi- ja HR-prosessien hallinnasta ja kehittämisestä sekä osaamisen kehittämisestä.

Nina Geitlin
Marketing Manager, Ilmoituspalvelut
045 1633 022
nina.geitlin@paragraaffi.fi

Nina vastaa Paragraaffin markkinoinnista, ilmoituspalveluista sekä brändi-ilmeestä. Hänen tehtäviinsä kuuluvat myös verkkosivujemme päivittäminen ja erilaisten materiaalien taitto. Lisäksi työnantajien urasivut ovat hänen kädenjälkeensä.

– Työpaikkailmoitukset

Juulia Virtanen
Marketing Assistant
juulia.virtanen@paragraaffi.fi

Juulia toimii markkinoinnin sekä viestinnän tehtävissä tukien mm. brändi-ilmettä, ilmoituspalveluita ja sisällöntuotantoa. Hän on kiinnostunut erityisesti datan analysoinnista sekä visuaalisesta toteuttamisesta. Juulia opiskelee tällä hetkellä Vaasan yliopistossa digitaalista markkinointia ja kansainvälistä liiketoimintaa sekä suorittaa samalla laajaa sivuainekokonaisuutta talousjuridiikasta.

Jane Partinen
Administrative Assistant
050 5522 356
jane.partinen@paragraaffi.fi

Jane toimii Paragraaffilla hallinnon assistentin roolissa ja vastaa yrityksen laskutuksesta, raportoinnista sekä muista hallinnollisista tehtävistä. Hänellä on useampien vuosien työkokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Työkokemuksensa tueksi Jane opiskelee liiketaloutta ja haluaa jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan. Hänelle on tärkeää asioiden sujuvoittaminen ja ajantasainen hoitaminen.

– Laskutus

Julia Sinivuori
Consultant Trainee
050 5506 992
julia.sinivuori@paragraaffi.fi

Julia työskentelee Consultant Traineena ja hänen työtehtäviinsä kuuluu rekrytointitoimeksiannoissa avustaminen. Tällä hetkellä Julia opiskelee Turun yliopistossa oikeustiedettä, ja hän on opinnoissaan kiinnostunut erityisesti työoikeudesta. Julia tarttuu innolla uusiin haasteisiin ja nauttii työskentelystä erilaisten ja monipuolisten työtehtävien parissa.

Oona Säyriö
Consultant Trainee
050 516 8587
oona.sayrio@paragraaffi.fi

Oona työskentelee Consultant Traineena ja hänen tehtäväkenttäänsä sisältyy avustaminen rekrytointien toimeksiannoissa. Hän mielellään tarttuu uusiin tehtäviin. Oona viimeistelee tällä hetkellä opintojaan Vaasan yliopistossa. Hän opiskelee hallintotieteitä ja opinnot ovat painottuneet julkisoikeuden opintoihin.

– Gradujen julkaisut

Hallitus

Risto Karinkanta, hallituksen puheenjohtaja

Jarl-Johan Héde, hallituksen jäsen

Heidi Mikkonen, hallituksen jäsen

Tuomas Koskinen, hallituksen jäsen

Petteri Laakso, hallituksen jäsen

Teemu Lehti, hallituksen jäsen