Paragraaffista

Olemme juridiseen alaan erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Tehtävänämme on auttaa yhdistämään keskenään työnantajat sekä juridisen alan timanttiset talentit asianajajista lakimiehiin sekä oikeustieteen opiskelijoihin. 

38

Toimimme 38 vuoden kokemuksella

2 000+

Yli 2000 välitettyä työpaikkaa

400+

Yli 400 tyytyväistä asiakasta

LML

Lakimiesliiton reilu työnantaja

Kulttuurimme ja toimintamme on rakennettu kolmen arvon ympärille. Nämä kolme arvoa näkyvät joka päiväisessä toiminnassamme niin asiakas- ja hakijakokemuksessa kuin tiimimmekin kesken. 

Luotamme.

Näemme, että luottamus syntyy rehellisyydestä ja avoimuudesta. Luotamme itsemme ja muihin.  Emme pelkää epäonnistumisia ja uskallamme pyytää apua. Toimimme avoimesti, rohkeasti, läpinäkyvästi ja rehellisesti. Annamme,  saamme  ja pyydämme  palautetta siitä kiittäen.”

Välitämme.

Välitämme asiakkaistamme, itsestämme, kollegoistamme ja yrityksestämme. Ihmiset ovat arvokkaita, eivät vain tulokset. Toimintaamme  ohjaa ajatus ihmiseltä ihmiselle.

Saamme aikaan.

Teemme joka kerta parhaamme ja pyrimme aina parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen. Kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme sekä  Paragraaffia yrityksenä. Toimimme proaktiivisesti ja tehokkaasti mahdollistamalla  samanaikaisesti  kaikkien menestyksen.

Miksi Paragraaffi?

Paragraaffi on oikeudellisiin henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys. Teemme headhuntingia eli suorahakuja sekä vuokraamme asianajajia, juristeja ja oikeustieteen opiskelijoita juridisen alan työtehtäviin ympäri Suomea. 

Tarjoamme asiakkaillemme suorahaku-, työpaikkailmoitus-, sekä henkilöstövuokrauspalveluita. Teemme kartoitusta erilaisista oikeudellisen osaamisen tarpeista, olemme sitoutuneita vastaamaan niihin ja tarjoamme ainutlaatuista osaamista asiakaslupauksiemme toteuttamisessa. Suomen laajimmat juridisen alan verkostot, uniikki alan asiantuntijuus sekä jo yli 30 vuoden kokemus takaavat erinomaiset tulokset riskittömästi.