Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä.

 

Castrén & Snellman on huippuosaajien yhteisö, joka tekee kovia juttuja hyvässä hengessä. Haastamme itsemme, toisemme ja asiakkaamme päivittäin rakentamaan kestäviä menestystarinoita. Meillä on Suomen kiinnostavimmat toimeksiannot ja ihminen kaiken keskiössä.

Uusia menestystarinoita

Castrén & Snellman perustettiin kesän kynnyksellä vuonna 1888. Asiakkaidemme menestyksen myötä meistä on kasvanut yli 250 hengen asianajotoimisto, jonka ovet avautuvat Helsingistä kaikkialle maailmaan. Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa rakentaaksemme kestäviä menestystarinoita.

Monipuolisia mahdollisuuksia opiskelijoille

Teemme jatkuvasti monipuolista yhteistyötä yliopistojen, korkeakoulujen ja opiskelijoiden kanssa. Näkyvin osa yhteistyötämme ovat ympärivuotiset harjoitteluohjelmamme. Niihin osallistumalla saat mahdollisuuden kokea, millaista on työskennellä yhdessä maamme suurimmista asianajotoimistoista. Suuri osa juristeistamme on aloittanut Cassu-uransa harjoittelijana.
Harjoitteluohjelmamme on suunnattu opintojensa eri vaiheissa oleville opiskelijoille. Tutustu harjoitteluohjelmiimme tarkemmin ja jätä hakemuksesi!

 

Miksi liittyä joukkoomme?

Hyvässä hengessä

Työhyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat henkilöstömme mukaan toimistomme selkeitä vahvuuksia. Pelaamme yhtenä joukkueena, oli tilanne mikä hyvänsä. Haluamme auttaa toisiamme loistamaan. Yhteinen arvomaailma, kannustava ilmapiiri, toimiva esimiestyö ja kehittymismahdollisuudet ovat hyvinvointimme kulmakiviä. Rakennamme joka päivä työyhteisöä, jossa empatia, kunnianhimo ja hyvä tulos kohtaavat.

Kovia juttuja

Suomen merkittävimmät ja haastavimmat toimeksiannot ja mahdollisuus perehtyä mielenkiintoisten asiakasyritystemme toimintaan ovat monelle juristille syitä valita Castrén & Snellman työpaikakseen. Kun kovan luokan ammattitaito yhdistyy kunnianhimoon ja työn iloon, syntyy ihmeitä. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.
Kannustamme kaikkia työntekijöitämme laaja-alaiseen osaamisen kehittämiseen. Lakimiesten kohdalla tämä voi tarkoittaa esimerkiksi työkomennusta asiakasyrityksessä tai tuomioistuinharjoittelua. Noin puolet toimeksiannoistamme on kansainvälisiä, ja se lisää monen työntekijämme mielestä työn kiinnostavuutta. Arvostamme kansainvälistä kokemusta, ja suuri osa lakimiehistämme onkin opiskellut tai työskennellyt ulkomailla jossain uransa vaiheessa.

Vastuullisesti

Pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen, mutta emme oman jaksamisemme, laadun tai ympäristön kustannuksella. Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Tekemistämme ohjaavat arvomme – kipinä, arvonanto, rohkeus, vastuunkanto – jotka haluamme tehdä todeksi joka päivä. Meillä työskentelee hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä, joilla on erilaiset toiveet ja tavoitteet. Pyrimme toimimaan niin, että me kaikki voimme pitää työyhteisöämme parhaana mahdollisena työpaikkana.

HARJOITTELUOHJELMAT

NUOREMPI HARJOITTELIJA

 • Avustat juristejamme ja iiketoiminnan palvelujamme monipuolisissa toimistotehtävissä.
 • Pääset tutustumaan asianajotoimiston arkeen.
 • Olet opintojesi alkuvaiheessa.
 • Työskentelet lukuvuosien aikana osa-aikaisesti, noin kahtena päivänä viikossa. Kesäisin työskentely on kokoaikaista.
 • Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 4 kuukautta.

Lue lisää >

LEGAL TECH -HARJOITTELIJA

 • Työskentelet dokumenttien automatisoinnin ja tekoälyohjelmiston käytön parissa.
 • Olet opintojesi alku- tai keskivaiheilla.
 • Työskentelet osa-aikaisesti, noin kahtena tai kolmena päivänä viikossa.
 • Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 12 kuukautta.

Lue lisää >

KM-HARJOITTELIJA

 • Avustat juristejamme monipuolisesti erilaisissa tiedonhauissa.
 • Pääset kehittämään analyyttisiä tiedonhakutaitojasi.
 • Opintosi ovat puolivälissä (noin 160 opintopistettä).
 • Työskentelet lukuvuosien aikana osa-aikaisesti, noin kahtena tai kolmena päivänä viikossa. Kesäisin työskentely on kokoaikaista.
 • Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 12 kuukautta.

Lue lisää >

VANHEMPI HARJOITTELIJA

 • Työtehtäväsi ovat hyvin lähellä vastavalmistuneen juristin työnkuvaa.
 • Pääset kehittämään oikeudellista osaamistasi.
 • Olet opintojesi loppusuoralla.
 • Työskentelet kokoaikaisesti. Harjoittelujakso on määräaikainen ja kestää 4 kuukautta.

Lue lisää >

AVOIMET TYÖPAIKAT

Ei avoimia työpaikkoja

TUTUSTU IHMISIIMME

Eerika Tirkkonen
Associate

“Cassulla olen harjoittelijana saanut vastuuta ja päässyt työskentelemään haastavien ja erittäin mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa. Harjoittelun myötä olen saanut valmiudet tulevalle juristin uralleni, sillä harjoittelu on antanut minulle hyvän kuvan siitä, millaisia vastavalmistuneen juristin työtehtävät isossa asianajotoimistossa ovat. Hyvä tiimihenki ja positiivinen ote työntekoon ovat avaimia parhaan työtuloksen saamiseksi, ja niitä Cassulla vaalitaan. Olenkin iloinen siitä, että olen saanut olla osa Cassun huippuporukkaa.”

Robin Ollus
Associate

“Cassulla pääsee kehittämään yliopistolla opittuja taitoja huippuammattilaisten kanssa avoimessa ja kannustavassa työilmapiirissä. Tiimihenki on todella hyvä, ja jokainen saa loistaa omilla vahvuuksillaan.”

Sini Toskala
KM Lawyer

“Castrén & Snellmanilla jokainen saa loistaa omilla vahvuuksillaan ja olla rohkeasti oma itsensä. Työuransa alussa olevana juristina on palkitsevaa kehittyä paikassa, jossa työtä tehdään vahvalla ammattitaidolla kannustavassa ilmapiirissä.”

ARTIKKELIT

Juristin tärkein ominaisuus on uteliaisuus ja halu oppia aina uutta

Ilona Karppinen on kulkenut pitkän ja vaiherikkaan urapolun Castrén & Snellmanilla aina nuoremmasta harjoittelijasta nykyiseen counsel-juristin työhön. Ilonalta jos keneltä voi kysyä, millaista on kehittää omaa osaamistansa ja kasvaa suuressa asianajotoimistossa.

Lue lisää >>>

KIIRE!

Mitä kuuluu? Ei mitään ihmeellistä, kiire on. Miksi aina on kiire ja mistä se johtuu? Kiirepuhe on varsin tavallista niin työelämässä, mutta onko siinä mitään puolitotuuttakaan? Kiireestä, oman työn johtamisesta sekä työn ja vapaa-ajan hallinnasta keskustelemassa osakas Matti Lajunen (Castrén & Snellman).

·

PERUSTIEDOT

 

Perustiedot

• Liikevaihto: 48,5 miljoonaa euroa

• Henkilöstön määrä: n. 260

 

Rekrytoimme

• n. 50-60 opiskelijaa vuodessa

• n. 10-15 juridiikan asiantuntijaa vuodessa

• Rekrytoimme opiskelijoita Helsingin toimistollemme

• Otamme vastaan avoimia hakemuksia täällä

• Lue lisää meistä työnantajana täällä

 

Työsuhteet

• Harjoittelujaksot ovat määräaikaisia. Jakson kesto vaihtelee harjoittelijaohjelmasta riippuen 4 kuukaudesta 12 kuukauteen.

• Lounassetelit ja liikunta- ja kulttuurisetelit kuuluvat etuihimme

• Harjoittelijoiden palkat perustuvat lakimiesliiton suosituksiin

MITÄ ODOTAMME

 

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?

Vaadittava osaaminen riippuu tietenkin harjoitteluohjelmasta. Tärkeintä kaikilla harjoittelijoilla on aito innostus alaa kohtaan. Työkokemus katsotaan kuitenkin eduksi. Nuoremmilla harjoittelijoilla on hyötyä esimerkiksi aiemmasta asiakaspalvelukokemuksesta, KM-harjoittelijoilla työkokemuksesta, jossa on päässyt oppimaan ja soveltamaan tiedonhankinnan taitoja. Vanhemmilla harjoittelijoilla olisi hyvä olla jonkin verran kokemusta lakialan työtehtävistä.

Millaista kielitaitoa edellytätte?

Odotamme hakijoiltamme hyvää kielitaitoa. Hyvä suomen kielen taito ja englannin kielen taito ovat välttämättömiä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Millainen painoarvo arvosanoilla on rekrytoinnissa?

Arvostamme hyviä arvosanoja. Katsomme kuitenkin rekrytoinnissa aina kokonaisuutta, josta arvosanat muodostavat vain yhden osan.

Mitä muuta arvostatte työntekijässä?

Arvostamme avointa, energistä ja luovaa otetta työhön. Ideaalihakijamme on ratkaisukeskeinen, joustava ja kunnianhimoinen. Arvostamme myös aitoa kiiinnostusta asiakaspalveluun ja hyviä sosiaalisia taitoja sekä tiimityötaitoja. Lisäksi meille on tärkeää, että kaikki työntekijämme pystyvät jakamaan toimistomme arvot.

OTA YHTEYTTÄ

Elina Kytömaa
Henkilöstökoordinaattori
(Nuoremmat harjoittelijat ja KM-harjoittelijat)

Puh. 020 7765 237
elina.kytomaa@castren.fi

Riitta Vuorenvirta
Talent Specialist
(Vanhemmat harjoittelijat)

Puh. 020 7765 495
riitta.vuorenvirta@castren.fi

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.

ARVIOI TYÖNANTAJA ALLA OLEVALLA KYSELYLLÄ