Create the career you want, where you want

Eversheds Sutherland on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista. Olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Eversheds Sutherlandin muodostavat nykyisin 74 toimistoa ja yli 5000 ammattilaista, jotka toimivat 35 eri maassa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Lähi-idässä ja Aasiassa. Suomessa toimimme kuudella paikkakunnalla yhteensä 175 hengen voimin.

Lue lisää eversheds.fi

Perustiedot

Liikevaihto: 31 MEUR
Henkilöstö: 160
Toimistot: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Oulu, Tampere ja Turku

Rekrytoinnit

Rekrytoimme vuosittain opiskelijoita (kpl): 10-15
Rekrytoimme vuosittain juristeja (kpl): 5-10

Harjoittelijana meillä

Junior Legal Trainee
1.-3. vuoden opiskelijat

Senior Legal Trainee
4. vuoden opiskelijat ja sitä edistyneemmät

Junior Associate
Vastavalmistuneet ja juuri valmistumassa olevat opiskelijat

Kesätyöntekijät
Opintojen kaikissa vaiheissa olevat opiskelijat

Hakijat

 • Positiivinen can do -asenne, oma-aloitteisuus, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä it-taidot, nopea oppimis- ja omaksumiskyky sekä into kehittyä ammattilaisena.
 • Suomi, englanti ja ruotsi. Kansainvälisenä toimistona kaikki kielitaito ja kulttuurien tuntemus on iso lisäarvo käytännön työssä.
 • Arvostamme koulu- ja opintomenestystä. Korkea opiskelumotivaatio ja suoritukset osoittavat tahtoa kehittyä. Varmistamme myös, että harjoittelijat menestyvät opinnoissaan, ja pyrimme järjestämään työajat joustavasti.
 • Toivomme, että harjoittelijat viihtyvät aidosti globaalissa työympäristössä. Maarajat ylittävät työtiimit sekä erilaisten työkulttuurien kohtaaminen ovat osa arkeamme.

Rekrytointiprosessi

 • otamme vastaan kirjallisia hakemuksia: kyllä
 • otamme vastaan videohakemuksia: kyllä
 • otamme vastaan avoimia hakemuksia: kyllä

Työsuhteet

Opiskelijoiden työsuhteet ovat

 • Toistaiseksi voimassa olevia: kyllä
 • Määräaikaisia: kyllä

 

Työsuhteisiin liittyvät edut

 • henkilöstöetuohjelma
 • hieronta
 • välipalat toimistolla
 • lounas- ja liikuntasetelit
 • matkapuhelinetu (tarpeen mukaan)
 • työterveyden ja hammashoidon palvelut (tarpeen mukaan)

 

Palkkarakenteemme on tehty yhdessä opiskelijoidemme kanssa, koska työsuhteet ovat pitkäaikaisia. Työyhteisön aito jäsenyys, osaamistiimityö sekä laaja henkilöstöetujärjestelmä ovat tarjolla koko henkilöstölle, jossa harjoittelijat ovat tärkeä osa.

Tutustu evershedsläisiin

Matti Jonkka
Junior Associate

“Harjoittelu Evershedsillä tarjosi hienon mahdollisuuden tutustua monipuolisesti eri oikeudenaloilla esiintyviin kysymyksiin käytännössä. Opiskelun ja harjoittelun yhdistäminen muodosti toisiaan tukevan kokonaisuuden, jossa pääsi hyödyntämään opiskeluissa opittua teoriaa käytännön tasolla. Valmistuttuani jatkoin lakimiehenä Evershedsillä, ja olen päässyt mukaan mielenkiintoisiin toimeksiantoihin osana ammattitaitoista tiimiä. Meillä omaa osaamistaan pääsee kehittämään pitkälti omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Aiempien harjoittelujaksojen ansiosta oma osaaminen on karttunut laajasti jo ennen valmistumista.”

Else Leppänen
Associate

“Aloitin Evershedsillä Senior Traineena viimeisenä opiskelu-vuotenani. Minulla ei ollut aikai-sempaa työkokemusta asian-ajotoimistosta, mutta huomasin nopeasti viihtyväni Evershedsillä ja ajattelevani, että tänne olisi mahtavaa jäädä myös valmis-tumisen jälkeen. Eniten pidän monipuolisista ja haastavista työtehtävistä, joita on saanut tehdä harjoittelijasta lähtien. Työskentelen ICT-tiimissä eri-koisalueenani tietosuoja-asiat, mutta varsinkin oikkarina työ-tehtäviä voi tulla miltä tahansa toimistomme oikeudenalalta. Evershedsin kansainvälisyydestä johtuen työtehtäviä tulee paljon myös ulkomaisilta asiakkailta.”

Henni Parviainen
Associate

“Olin opiskeluaikana harjoittelijana Evershedsillä ja sain heti valmistumisen jälkeen mahdollisuuden jatkaa lakimiehen tehtävissä. Yksi Evershdsin parhaita puolia on aidosti kansainvälinen ja avoin ilmapiiri. Pidän työssäni erityisesti siitä, että tehtävät ovat monipuolisia ja työpäivät eivät ole koskaan samanlaisia. Työkokemuksen karttuessa myös vaativuustaso on kasvanut vastaavasti. Tyypilliseen työpäivääni kuuluu muun muassa sähköpostikirjeenvaihtoa ja puheluita niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin asiakkaiden kanssa, sopimusten kommentointia sekä erilaisten esitysten ja selvitysten laadintaa.”

Blogi & Podi

Liikejuridiikka muutoksessa

#Juristipodi
#14 Liikejuridiikka muutoksessa

Avoimet työpaikat
Ei avoimia työpaikkoja

Ei avoimia työpaikkoja? Otamme vastaan avoimia hakemuksia. Voit jättää hakemuksesi täällä!

Lisätietoja

Hanna Kauppinen
HR Manager

hanna.kauppinen@eversheds.fi
+358 10 684 1673

Arvioi työnantaja alla olevalla kyselyllä