Eversheds Sutherland on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista. Olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Eversheds Sutherlandin muodostavat nykyisin 68 toimistoa ja yli 5000 ammattilaista, jotka toimivat 34 eri maassa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Lähi-idässä ja Aasiassa. Suomessa toimimme kuudella paikkakunnalla yhteensä 175 hengen voimin.

Lue lisää www.eversheds.fi

Perustiedot

 • Liikevaihto: 26 MEUR
 • Henkilöstö: 200
 • Toimistot: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Turku sekä Moskova ja Pietari

Rekrytoinnit

 • Rekrytoimme vuosittain opiskelijoita (kpl): 10-15
 • Rekrytoimme vuosittain juristeja (kpl): 5-10

Hakijat

 • Positiivinen can do -asenne, oma-aloitteisuus, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä it-taidot, nopea oppimis- ja omaksumiskyky sekä into kehittyä ammattilaisena.
 • Suomi, englanti ja ruotsi, venäjä on plus. Kansainvälisenä toimistona kaikki kielitaito ja kulttuurien tuntemus on iso lisäarvo käytännön työssä.
 • Arvostamme koulu- ja opintomenestystä. Korkea opiskelumotivaatio ja suoritukset osoittavat tahtoa kehittyä. Varmistamme myös, että harjoittelijat menestyvät opinnoissaan, ja pyrimme järjestämään työajat joustavasti.
 • Toivomme, että harjoittelijat viihtyvät aidosti globaalissa työympäristössä. Maarajat ylittävät työtiimit sekä erilaisten työkulttuurien kohtaaminen ovat osa arkeamme.

Rekrytointiprosessi

 • otamme vastaan kirjallisia hakemuksia: kyllä
 • otamme vastaan videohakemuksia: kyllä
 • otamme vastaan avoimia hakemuksia: kyllä

Työsuhteet

Opiskelijoiden työsuhteet ovat

 • Toistaiseksi voimassa olevia: kyllä
 • Määräaikaisia: kyllä

Työsuhteisiin liittyvät edut

 • henkilöstöetuohjelma
 • hieronta
 • välipalat toimistolla

 

Palkkarakenteemme on tehty yhdessä opiskelijoidemme kanssa, koska työsuhteet ovat pitkäaikaisia. Työyhteisön aito jäsenyys, osaamistiimityö sekä laaja henkilöstöetujärjestelmä ovat tarjolla koko henkilöstölle, jossa harjoittelijat ovat tärkeä osa.

Harjoittelijana meillä

Nuoremmat oikkari

1.-3. vuoden opiskelijat

  Vanhemmat oikkari

  4. vuoden opiskelijat ja sitä edistyneemmät

  Junior Associate

  Vastavalmistuneet ja juuri valmistumassa olevat opiskelijat

  Kesätyöntekijät

  Opintojen kaikissa vaiheissa olevat opiskelijat

  matti

  Matti Jonkka
  Senior Trainee

  “Harjoittelu Evershedsillä tarjoaa hienon mahdollisuuden tutustua monipuolisesti eri oikeudenaloilla esiintyviin kysymyksiin käytännössä. Opiskelun ja harjoittelun yhdistäminen muodostaa toisiaan tukevan kokonaisuuden, jossa pääsee hyödyntämään opiskeluissa opittua teoriaa käytännön tasolla.”

  Else Lepp├дnen

  Else Leppänen
  Junior Associate

  “Aloitin Evershedsillä Senior Traineena viimeisenä opiskeluvuotenani. Minulla ei ollut aikaisempaa työkokemusta asianajotoimistosta, mutta huomasin nopeasti viihtyväni Evershedsillä ja ajattelevani, että tänne olisi mahtavaa jäädä myös valmistumisen jälkeen. Eniten pidän monipuolisista ja haastavista työtehtävistä, joita on saanut tehdä harjoittelijasta lähtien. Työskentelen ICT-tiimissä erikoisalueenani tietosuoja-asiat, mutta varsinkin oikkarina työtehtäviä voi tulla miltä tahansa toimistomme oikeudenalalta. Evershedsin kansainvälisyydestä johtuen työtehtäviä tulee paljon myös ulkomaisilta asiakkailta.”

  Henni_Hokkanen_sm

  Henni Parviainen
  Associate

  “Olin opiskeluaikana harjoittelijana Evershedsillä ja sain heti valmistumisen jälkeen mahdollisuuden jatkaa lakimiehen tehtävissä. Yksi Evershdsin parhaita puolia on aidosti kansainvälinen ja avoin ilmapiiri. Pidän työssäni erityisesti siitä, että tehtävät ovat monipuolisia ja työpäivät eivät ole koskaan samanlaisia. Työkokemuksen karttuessa myös vaativuustaso on kasvanut vastaavasti. Tyypilliseen työpäivääni kuuluu muun muassa sähköpostikirjeenvaihtoa ja puheluita niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin asiakkaiden kanssa, sopimusten kommentointia sekä erilaisten esitysten ja selvitysten laadintaa.”

  Blogi

  Liikejuridiikka muutoksessa

  2020 on alkanut poikkeuksellisissa merkeissä ja se näkyy myös juristien työssä. Uuden vuosikymmenen aikana myös juridiikka tulee muuttumaan ja jaksossa käsitelläänkin liikejuridiikan uusia tuulia liikejuridiikan näkökulmasta. Vieraina osakas Tuomas Penttilä ja Associate Miika Huhtinen Eversheds Asianajotoimistosta.

  Avoimet työpaikat

  Ei avoimia työpaikkoja

  Ei avoimia työpaikkoja? Otamme vastaan avoimia hakemuksia. Voit jättää hakemuksesi täällä!

  Lisätietoja

  Annemari Kovalainen
  Henkilöstöjohtaja

  annemari.kovalainen@eversheds.fi
  +358 10 684 1670

  Arvioi työnantaja alla olevalla kyselyllä