Merilampi on vaativaan liikejuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto. Olemme asiakkaidemme luotettu neuvonantaja merkittävissä riidanratkaisu- ja yritysjärjestelytilanteissa sekä muissa liikejuridisissa asioissa, kuten kilpailu- ja EU-oikeudessa, työoikeudessa sekä teknologia- ja IPR-liitännäisissä toimeksiannoissa. Haluamme olla enemmän kuin asianajotoimisto ja juridinen neuvonantaja. Tarjoamme strategista kumppanuutta ja räätälöityjä, kestäviä ratkaisuja asiakkaidemme kulloisiinkin liiketoimintatarpeisiin. Meitä yhdistää yrittäjämäinen ja käytännönläheinen asenne sekä kiinnostus, intohimo ja uteliaisuus asioita kohtaan. Vastuullisuus, suoraselkäinen ja inhimillinen tapa tehdä asioita on meille tärkeää.

Uskomme, että hyvä asiakaskokemus lähtee hyvästä työntekijäkokemuksesta. Tämä on keskeinen osa kulttuuriamme. Rekrytoimme ammattilaisemme tarkoin ja pidämme heistä hyvää huolta.

Junior Trainee

Osa-aikainen harjoittelu opintojen alkuvaiheessa oleville oikeustieteen opiskelijoille. Harjoittelujakson pituus on noin 12 kuukautta.

Lue lisää >

Trainee

Osa-aikainen harjoittelu opintojen loppuvaiheessa oleville oikeustieteen opiskelijoille. Harjoittelujakson pituus on 9–12 kuukautta.

Lue lisää >

Merilampi Case

Soveltavaan liikejuridiikkaan keskittyvä oikeustapauskilpailu, jossa työparit ratkovat aidontuntuista asiakastoimeksiantoa.

Lue lisää >

Perustiedot

Liikevaihto 11,6 MEUR

Henkilöstön lukumäärä noin 60 henkilöä

Opiskelija voi työllistyä meillä Helsinkiin

Hakijat

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?
Traineeden osalta suurin osa perusaineopinnoista tulisi olla suoritettu. Kaikkien hakijoiden osalta arvostetaan aikaisempaa työkokemusta. Junior Traineeden osalta työkokemuksen ei tarvitse olla alakohtaista.

Kielitaitovaatimukset
Sujuva suomi ja englanti. Muut kielet katsotaan eduksi.

Arvosanojen merkitys teille
Arvostamme hyvää koulumenestystä, mutta emme pidä sitä tärkeimpänä.

Mitä muuta arvostatte työntekijässä?
Aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, positiivista asennetta.

Rekrytoinnit

Rekrytoimme opiskelijoita vuosittain 12-14 kpl

Rekrytoimme juristeja vuosittain 1-3 kpl

Järjestämme rekrytointiprosessin aikana 1-2 haastattelukierrosta

Otamme vastaan avoimia hakemuksia täällä

Työsuhteet

Opiskelijoiden työsuhteet ovat määräaikaisia​

Työsuhde-etuihimme kuuluu lounasetu sekä liikunta-/kulttuurietu

Maksamme Junior Traineelle ja Traineelle opintopisteistä riippumatta kiinteää samaa tuntipalkkaa riippuen siitä työskenteleekö henkilö Junior Traineena tai Traineena. Joissakin tapauksessa tämä saattaa ylittää tai alittaa Lakimiesliiton suosituspalkan.

Työaika on 2-3 työvuoroa viikossa, joka mahdollistaa opintojen etenemisen yhtä aikaa työskentelyn kanssa. Lisäksi harjoittelujaksomme ovat 9-12 kuukauden pituisia.

Avoimet työpaikat
Ei avoimia työpaikkoja
Työntekijämme kertovat
Hilma Parvela
Associate

“Aloitin Merilammella aikoinaan traineena, ja jäin taloon valmistumisen jälkeen juristiksi. Päätös oli helppo, sillä porukkaan oli helppo solahtaa mukaan jo harjoittelijana, ja töihin on mukava tulla viikon jokaisena arkipäivänä. Merilammella on lisäksi mahdollista yhdistää tavoitteellinen urakehitys ja vapaa-aika, mikä vaikuttaa omalta osaltaan viihtymiseeni Merilammella.”

Niilo Salminen
Trainee, Merilampi Case voittaja 2019–2020

“Merilampi Case -oikeustapauskilpailussa pääsin hyppäämään opiskelijan saappaista vastuujuristiksi hyvin todentuntuiseen käytännön toimeksiantoon. Alan kokeneiden ammattilaisten opastuksessa sain erinomaisia eväitä alkavalle lakimiehen uralleni. Sekä Merilampi Casessa että Merilammen traineena olen oppinut valtavasti oikeudellisesta tiedonhausta ja ongelmanratkaisusta sekä sujuvan tiimityön merkityksestä juridiikan harjoittamisessa.”

Tuulia Ferm
Junior Trainee

“Päivä Junior Traineena ei ole koskaan samanlainen. Työtehtävät ovat monipuolisia ja olen päässyt oppimaan paljon uutta Merilammella erilaisten haasteiden parissa. Ehdottomasti parasta on ollut työskennellä yhdessä kollegoiden kanssa rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä.”

Kysy lisää harjoitteluohjelmistamme:

Riikka Aarnikallio
HR Manager

040 541 6988
riikka.aarnikallio@merilampi.com

Arvioi työnantaja alla olevalla kyselyllä