Etkö vielä tiedä mitä haluat tehdä isona? Meillä pääset tekemään töitä monen eri juridisen osa-alueen parissa.

Waselius & Wist (”WW”) on Suomen johtavia liikejuridiikkaan erikoistuneita asianajotoimistoja, jonka päätoimialueita ovat pääomamarkkina- ja rahoitusjuridiikka, yritysjärjestelyt, kilpailuoikeus, riitojenratkaisu, finanssi- ja vakuutusoikeus, vero-oikeus sekä immateriaalioikeus.

Me emme halua asettaa ihmisiä eri lokeroihin ja tästä syystä niin nuoret juristimme kuin harjoittelijamme saavat työskennellä laajasti eri juridisten osa-alueiden parissa. Tämä onkin erinomainen tapa muodostaa parempi käsitys siitä, mihin tulevaisuudessa haluaa erikoistua. Meille jokainen työntekijä on yksilö – saat henkilökohtaista opastusta työssä ja huomioimme myös jokaisen erityistoiveet. Sekä harjoittelijoillemme että uusille juristeillemme nimetään juristeistamme mentori, joka toimii työn alkuvaiheen tukena ja turvana.

Meillä henkilöstön vaihtuvuus on pientä ja työyhteisö tiivis ja mukava. Järjestämme paljon yhteisiä aktiviteetteja ja panostamme työviihtyvyyteen. Meillä olet enemmän kuin pelkkä työntekijä muiden joukossa!

www

Janiela Valtonen
harjoittelija 2019- / avustava juristi 2020-

“Olin työskennellyt W&W:llä lakimiesharjoittelijana vasta muutaman viikon verran, kun pääsin heti mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja syventämään osaamistani eri oikeudenaloilta. Täällä harjoittelijalle annetaan mahdollisuus kehittyä tulevana juristina kannustavien työkavereiden avulla itselle mielenkiintoisten tehtävien parissa. W&W:llä on lämmin vastaanotto ja mahtava tiimihenki, joka näkyy myös vapaa-ajan aktiviteeteissa!”

Ida Keränen
harjoittelija / avustava juristi 2019-

“Olen työskennellyt W&W:llä traineena yli puolen vuoden ajan, ja nyt jatkan toimistossa juristina valmistuttuani. Meillä parasta on se, että työssä pääsee sekä tutustumaan monipuolisesti useisiin eri oikeudenaloihin että syventämään omaa osaamistaan niillä aloilla, jotka erityisesti kiinnostavat. Innostavien työtehtävien lisäksi meillä on hyvin kannustava ja lämminhenkinen työyhteisö, jonka kanssa on mukava viettää aikaa myös työn ulkopuolisissa aktiviteeteissa!”

Henri Kaskimo
avustava juristi 2017-

“Teen meillä kiinteistö- ja yrityskauppoja, sekä niihin liittyvää rahoitusta. W&W:llä arvostan eritoten sitä, että olen voinut omalla toiminnallani ja aktiivisuudellani vaikuttaa merkittävästi siihen, millaiseksi roolini on ajan myötä muokkaantunut. Tämän lisäksi arvostan W&W:llä ylitöiden kompensointia ylimääräisinä vapaapäivinä ja/tai rahana; konkreettinen teko ja selkeä viesti osakaskunnalta juristien työhyvinvoinnin ja motivaation edistämiseksi.”

Legal trainee

Suurin osa opiskelijoistamme työskentelevät meillä osa-aikaisina (kaksi päivää viikossa) ja toistaiseksi voimassa olevilla työsopimuksilla, mutta toisinaan palkkaamme opiskelijoita myös projektiluontoisempiin täysipäiväisiin noin puolen vuoden kestäviin työsuhteisiin. Yliopiston kesäloman aikana kaikki harjoittelijamme työskentelevät meillä täysipäiväisesti.

​Meillä harjoittelijat ovat aidosti osa muuta tiimiä ja koemme tärkeäksi auttaa heitä heidän ammatillisessa kehityksessään. Waselius & Wistin harjoittelijana pääset tekemään tiiviisti töitä kaikkien kanssa, osakkaista avustaviin juristeihin ja assistentteihin. Harjoitteluohjelma on kaikille sama. Näin ollen kaikki harjoittelijat pääsevät tekemään samoja tehtäviä, riippumatta siitä oletko opintojesi alku- vai loppuvaiheessa.

Avustava juristi

Aloittelevana juristina kehityt meillä laaja-alaiseksi ammattilaiseksi, sen sijaan, että asiantuntemuksesi rajoittuisi vain yhteen juridiseen osa-alueeseen. Näin saat hyvän juridisen alustan, jonka pohjalta on hyvä jatkaa kehittymistä kapeamman osa-alueen asiantuntijaksi. Kaikki avustavat juristit työskentelevät suoraan osakkaiden tai vanhempien juristien kanssa.

Avustavan juristin työpäivän pituus vaihtelee päivästä toiseen. Meillä Waselius & Wisillä ymmärrämme, että myös juristeilla on oikeus vapaa-aikaan ja siksi meillä onkin käytössä ”työaikapankki”, joka korvaa juristiemme normaalia työpäivää ylittävän työpanoksen joko rahana tai vapaana.

Avoimet työpaikat
Ei avoimia työpaikkoja
Ei avoimia työpaikkoja?

Me Waselius & Wistillä otamme vastaan avoimia hakemuksia ympäri vuoden.
Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta!

”Parasta Waselius & Wistillä on, että harjoittelijanakin pääsee aidosti osaksi arvostettua ja ammattitaitoista tiimiä sekä loistavaa työyhteisöä”
Perustiedot

Liikevaihto noin 9 M€​

Henkilöstömäärä noin 45 henkilöä​

Kaupungit, joihin opiskelija voi työllistyä Helsinki

Hakijat

Millaista osaamista odotatte hakijoilta?

Arvostamme reipasta otetta työtehtäviin, huolellisuutta ja halua oppia uutta. Aikaisempi työkokemus liikejuridiikan parissa on plussaa muttei välttämätön.

Kielitaitovaatimukset

Hoidamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä toimeksiantoja, joten meille on tärkeää, että sinulla on erinomainen sekä englannin että suomen kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvosanojen merkitys teille?

Koulussa menestyminen on meille tärkeää, mutta vielä tärkeämpää on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne, intohimo liikejuridiikkaan sekä aito halu kehittyä alan asiantuntijaksi.

Mitä muuta arvostatte työntekijässä?

Hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä. Jos sinulla vielä on positiivinen elämänasenne ja halukkuutta tarttua uuteen niin sovit tiimiimme!

Rekrytoinnit

Rekrytoimme vuosittain 2-3 opiskelijaa

Rekrytoimme vuosittain 1-4 juristia​

​Järjestämme rekrytointiprosessin aikana 2 haastattelukierrosta​​

Otamme vastaan kirjallisia hakemuksia

Otamme vastaan avoimia hakemuksia osoitteessa rekry@ww.fi ja www.ww.fi/careers

Työsuhteet

Opiskelijoiden työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia tai määräaikaisia

Työsuhde-etuihimme kuuluu lounasetu, liikunta- tai kulttuurietu ja sairaanhoitovakuutus (Lähitapiolan työkykyvakuutus)

Maksamme vähintään Lakimiesliiton suosituspalkkaa

Ota yhteyttä

Jonna Bäckström-Suikki
Business Support Director

jonna.backstrom@ww.fi
+358 9 668 9520

Eteläesplanadi 24 A, 00130 Helsinki

Arvioi työnantaja alla olevalla kyselyllä