Avoimet työpaikat juristeille ja juridisen alan opiskelijoille

Asianajaja, juristi tai oikkari – etsitkö seuraavaa työpaikkaasi? Katso avoimet työpaikat kauttamme!

Työelämäbarometri 2022

On jälleen vuosittaisen juridisen alan työelämäbarometrin aika. Tutkimustiedon keräämiseksi tarvitsemme sinun arvokkaita ajatuksiasi ja mielipiteitäsi.

Lue lisää ja vastaa kyselyyn >

Meidän tehtävänämme Paragraaffilla on välittää ja vuokrata juridisen alan timanttisia talentteja työtehtäviin ympäri Suomea. Olit sitten asianajaja, valmistunut juristi tai oikeustieteen opiskelija, meidän kauttamme voit löytää juuri sen oikean seuraavan askeleen urallasi tai ottaa ensiaskeleet kohti työelämää. 

Avoimet työpaikat

Oikkaripörssi on oikeustieteen opiskelijoille suunnattu työpaikkaportaali, josta löydät juridisen alan avoimet työpaikat. 

Juristipörssi on valmistuneille juridiikan alan osaajille suunnattu työpaikkaportaali aina asianajajista vastavalmistuneisiin juristeihin.  

Hallintopörssistä löydät kattavasti oikeudellisten tukitoimintojen avoimet työpaikat.​ 

CV-pankki

Paragraaffi rekrytoi juridisen alan osaajia, niin oikeustieteen opiskelijoita kuin jo valmistuneita juristeja, lakimiehiä ja asianajajia suoraan alamme parhaille työnantajille. Voit jättää CV-pankkiimme avoimen hakemuksen, niin otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, kun sinulle sopiva työpaikka osuu kohdalle. 

Vinkit työnhakuun

Mietityttääkö työnhaku? Täältä löydät parhaat vinkkimme onnistuneeseen työnhakuun sekä erilaista työelämä aiheista sisältöä webinaarien, podcastin sekä oppaiden muodossa. 

Julkaise tutkielmasi Edilexissä

Paragraaffin kautta voit julkaista oikeustieteellisen tutkielmasi Edilex-palvelussa. Tutkielman julkaiseminen Edilex-palvelussa ei rajoita mahdollisuuksiasisi julkaista tutkielmaasi myöhemmin muualla. Paragraaffi huolehtii gradusi toimittamisesta julkaistavaksi Edita Publishing Oy:lle.

Tilaa Momentti- uutiskirje

Momentti -uutiskirje on oikeustieteen opiskelijoille sekä jo valmistuneille juristeille ja lakimiehille suunnattu uutiskirje. Tilaa uutiskirjeemme ja saat juridisen alan uusimmat avoimet työpaikkailmoitukset sekä ajankohtaiset vinkit työnhakuun suoraan sähköpostiisi.