Juristipörssi

Tutustu kuukauden työnantajaan

Valmistunut lakimies, juristi tai asianajaja etsitkö uutta työpaikkaa? Katso kaikki Juristipörssin avoimet työpaikat ja löydä itsellesi unelmiesi työpaikka. Voit myös selata juridiikan alan avoimia työpaikkoja tehtäväalueen tai sijainnin mukaan. 

PreLex Oy Helsinki 4.9.2022
PreLex Oy on verotukseen ja omistamiseen liittyvään juridiikkaan erikoistunut asiantuntijaorganisaatio joka palvelee sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä vero- ja lakiasioissa. Haemme nyt henkilöverotuksen asiantuntijaa työskentelemään mielenkiintoisten asiakastoimeksiantojen parissa.
Viimeinen hakupäivä: 4.9.2022
Juristi uusi Kokoaikainen
Suomen Asianajajaliitto Helsinki 31.8.2022
Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kaksikielistä juristia valmistelemaan valvonta- ja palkkioriita-asoita Asianajajaliiton yhteydessä toimivan valvontalautakuntaan.
Viimeinen hakupäivä: 31.8.2022
ALV-asiantuntijoita Helsinkiin uusi Kokoaikainen
PwC Suomi Helsinki 4.9.2022
Innostutko ALV-kysymyksistä? Kuvaako asiakaslähtöisyys, suoraselkäisyys ja luotettavuus toimintatapaasi? Kiehtooko asiakastyö arvonlisäverotuksen tuomien haasteiden parissa maan asiantuntevimman tiimin tuella ja räätälöityjä teknologioita hyödyntäen? Jos tunnistit itsesi, kannattaa jatkaa lukemista! Etsimme kokeneen arvonlisäverotuksen tiimimme vahvistukseksi uusia kollegoita. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän kokemusta alalta kartuttanut konkari.
Viimeinen hakupäivä: 4.9.2022
Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen juristia hoitamaan toimeksiantojamme.
Viimeinen hakupäivä: 21.8.2022
M&A Lawyer Kokoaikainen
Avail Asianajotoimisto Oy Helsinki 23.8.2022
Are you Avail? We are looking for a M&A lawyer having 3 to 5 years of experience.
Viimeinen hakupäivä: 23.8.2022
Rikosjuristi Kokoaikainen
Etsimme nyt asiakkaallemme Lakiasiaintoimisto Atte Niemi Oy:lle rikosjuristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
Viimeinen hakupäivä: 18.8.2022
Insta Group Oy Tampere / Espoo 29.8.2022
Vanhempana tietosuojakonsulttina pääset työskentelemään Instan kyberturvallisuusasiantuntijoiden tiimissä tietosuojan eri osa-alueiden parissa. Kiinnostuksesi mukaan voit yhdistää tehtäviisi myös tekniseen ja hallinnolliseen tietoturvaan liittyviä tehtäviä, tai lähteä laajentamaan nykyistä osaamistasi.
Viimeinen hakupäivä: 29.8.2022
Etsimme nyt asiakkaallemme HSY:lle lakimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
Viimeinen hakupäivä: 21.8.2022
Vestra Advisors Oy Helsinki 28.8.2022
Vestra on tammikuussa 2021 perustettu liikejuridiikkaan erikoistunut toimisto. Olemme runsaassa vuodessa kasvaneet noin 20 juristia työllistäväksi toimijaksi ja uskomme, että kasvu tulee jatkumaan vahvana. Aleksanterinkadun vanhan arvokiinteistön ylimmässä kerroksessa sijaitseva toimistomme tarjoaa inspiroivan työympäristön upein kattonäkymin. Haemme nyt kunnianhimoiseen Vestra-tiimiimme kolmea vahvistusta: - Transaktiojuristi - Riidanratkaisujuristi - Kiinteistöjuristi
Viimeinen hakupäivä: 28.8.2022
Tilaa Professio-uutiskirje!

Professio on oikeudellisen alan ammattilaisille suunnattu uutiskirje. Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaista sisältöä juridiikan alalta sekä kuulet uusimmista alan työpaikoista.