Juristipörssi

Työelämäbarometri 2022

On jälleen vuosittaisen juridisen alan työelämäbarometrin aika. Tutkimustiedon keräämiseksi tarvitsemme sinun arvokkaita ajatuksiasi ja mielipiteitäsi.

Lue lisää ja vastaa kyselyyn >

Valmistunut lakimies, juristi tai asianajaja etsitkö uutta työpaikkaa? Katso kaikki Juristipörssin avoimet työpaikat ja löydä itsellesi unelmiesi työpaikka. Voit myös selata juridiikan alan avoimia työpaikkoja tehtäväalueen tai sijainnin mukaan. 

Legal Counsel uusi Kokoaikainen
Banijay Finland Oy Helsinki 27.5.2022
Haluatko työskennellä Suomen katsotuimpien TV-sisältöjen parissa? Banijay Groupin Suomen Legal-tiimissä on paikka auki!
Viimeinen hakupäivä: 27.5.2022
Etsimme nyt asiakkaallemme Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy:lle tietosuoja-asioista vastaavaa Legal Counselia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
Viimeinen hakupäivä: 22.5.2022
Asianajotoimisto AEPN Helsinki 3.6.2022
Etsimme kahta uutta asianajajaa tai lakimiestä toimistoomme. Haemme nyt yhtä tai kahta uutta juristia, joilla on kiinnostusta rikosjuridiikkaa ja asianajoalaa kohtaan. Toinen paikoista on vakituinen ja toinen alkuun vähintään vuoden määräaikainen.
Viimeinen hakupäivä: 3.6.2022
Etsimme nyt asiakkaallemme LähiTapiola Varainhoito Oy:lle Compliance Officeria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Viimeinen hakupäivä: 22.05.2022
KPMG Finland Helsinki 31.5.2022
Oletko suuntautunut aiemmissa tehtävissäsi henkilöverotukseen ja/tai ennakkoperintään ja sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. OTM, KTM)? Oletko oma-aloitteinen, analyyttinen, sosiaalinen, kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi?
Viimeinen hakupäivä: 31.5.2022
LAKIA Oy 31.5.2022
Etsimme määräaikaiseen suhteeseen äitiysvapaan sijaiseksi juristia Turkuun. Tehtävä alkaa elokuussa 2022 ja päättyy tammikuun 2023 lopulla. Työtehtävät koostuvat mm. oikeudenkäynneissä ja poliisikuulusteluissa avustamisesta, kirjallisista töistä sekä asiakastapaamisista. Painopistealueitamme ovat rikosoikeus, riita-asiat sekä perhe- ja perintöoikeus.
Viimeinen hakupäivä: 31.5.2022
Sanoma Oyj Helsinki 28.5.2022
We are now looking for a maternity leave substitute for a Ethics & Compliance Programme Manager. As a compliance wizard you will lead a variety of projects to ensure that privacy and compliance policies, processes, tools and business concepts are effectively implemented across the Sanoma organization.
Viimeinen hakupäivä: 28.5.2022
Tilaa Professio-uutiskirje!

Professio on oikeudellisen alan ammattilaisille suunnattu uutiskirje. Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaista sisältöä juridiikan alalta sekä kuulet uusimmista alan työpaikoista.