Oikkaripörssi

Työelämäbarometri 2022

On jälleen vuosittaisen juridisen alan työelämäbarometrin aika. Tutkimustiedon keräämiseksi tarvitsemme sinun arvokkaita ajatuksiasi ja mielipiteitäsi.

Lue lisää ja vastaa kyselyyn >

Oikeustieteen opiskelija – etsitkö uutta työpaikkaa? Katso kaikki Oikkaripörssin avoimet työpaikat ja löydä itsellesi unelmiesi työpaikka. Voit myös selata avoimia juridiikan alan työpaikkoja tehtäväalueen tai sijainnin mukaan. 

Lakimiesharjoittelija uusi Osa-aikainen
Pintaurakoitsijat ry Helsinki 19.6.2022
Kiinnostaako työoikeus, sopimusoikeus ja rakentaminen? Etsimme nyt lakimiesharjoittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Viimeinen hakupäivä: 19.6.2022
Legal Trainee Tampereelle uusi Kokoaikainen
Etsimme liikejuridiikasta kiiinnostunutta Legal Traineeta syksylle 2022 määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Hakuaika päättyy 3.6.2022
Viimeinen hakupäivä: 3.6.2022
Edunvalvontaneuvoja uusi Osa-aikainen
Tehy ry HELSINKI 31.5.2022
Etsimme edunvalvontaneuvojaa osaksi Tehyn edunvalvontaa. Edunvalvontaneuvojana työskentelet Tehyn jäsenten työ- ja palvelussuhdeasioihin liittyvissä neuvontatehtävissä ja avustat edunvalvontatoimialan juristeja. Tehy on Suomen suurin sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö.
Viimeinen hakupäivä: 31.5.2022
Opiskelijaharjoittelija uusi Osa-aikainen
Etsimme nyt osa-aikaista oikeustieteen opiskelijaa FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvontaan määräaikaiseen työsuhteeseen
Viimeinen hakupäivä: 29.5.2022
Legal Trainee Osa-aikainen
Etsimme joukkoomme 1-2 opintojensa loppuvaiheessa olevaa oikeustieteiden opiskelijaa osa-aikaiseen Legal Traineen tehtävään.
Viimeinen hakupäivä: 5.6.2022
Trainee Osa-aikainen
Lukander Ruohola HTO on yritysjuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto. Haemme Helsingin toimistoomme opintojen puolivälissä olevaa oikeustieteen ylioppilasta osa-aikaiseen työsuhteeseen.
Viimeinen hakupäivä: 24.5.2022