Vastuullisuus juristin työssä

Urailta Helsingissä 7.12.2021

Klo 17:00 – 21:00 | Lapland Hotels Bulevardi
Bulevardi 28, 00120 Helsinki

 

Taas se tulee – nimittäin suosioon noussut Paragraaffin urailta!

Uraillassa pääset perehtymään vastuullisuuteen liittyviin näkökulmiin alan johtavien asiantuntijoiden johdolla, saamaan henkilökohtaisia vinkkejä työnhakuun Career Coachingin merkeissä sekä päivittämään CV-kuvasi.

Career Coaching tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada henkilökohtaisia vinkkejä työnhakuun liittyen Suomen parhaimmilta juridisen alan HR-osaajilta. Samalla pääset verkostoitumaan mahdollisesti juuri sinun tulevan työnantajasi ja työtoveriesi kanssa.

 

Tilaisuus on maksuton.

Paikalla on ruoka- ja juomatarjoiluja, CV-kuvaus sekä Career Coaching, jota varten voit ottaa mukaan oman sähköisen tai paperisen CV:si!

 

Huomaathan, että osallistumisen edellytyksenä on täysi rokotesuoja tai 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatestitulos.

Tilaisuudessa otetaan kuvia, joita voidaan käyttää Paragraaffin viestinnässä ja markkinoinnissa.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Mikäli sinulle tulee este ja et pääse osallistumaan tapahtumaan, peruutathan osallistumisesi 2.12. mennessä sähköpostitse nina.geitlin@paragraaffi.fi.

Kysyttävää?

Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää urailtaan liittyen:

Nina Geitlin
Marketing Manager
045 1633 022
nina.geitlin@paragraaffi.fi

Vinkkejä työnhakuun:

Työnhaku -webinaarisarja

Työnhakuun keskittyvässä webinaarisarjassa perehdytään kattavasti työnhaun eri vaiheisiin aina työnhakuun valmistautumisesta työhaastatteluihin sekä erilaisiin uramahdollisuuksiin.

Katso webinaarisarja >

Työnhaku -blogisarja

Työnhakua käsittelevässä viisiosaisessa blogisarjassamme perehdytään työnhaun eri vaiheisiin aina avoimesta työpaikkailmoituksesta cover letterin kirjoittamiseenja onnistuneeseen työhaastatteluun.

Lue vinkit onnistuneeseen työnhakuun >

Juristipodi

Juristipodi on oikeuden ammattilaisille suunnattu työelämäpodcast. Podcastissa keskustellaan asiantuntijatyöstä, rekrytoinnista ja työelämän kehityksestä.

Kuuntele Juristipodia >