Asiantuntevaa
henkilöstöpalvelua
juridisiin tarpeisiin

Autamme sinua löytämään juridiikan ammattilaiset ja tulevaisuuden osaajat jo yli 30 vuoden kokemuksella.

Paragraaffi on oikeudellisen alan osaajiin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme työpaikkailmoituksia, suorahakua sekä henkilöstövuokrausta. Suomen laajimmat juridisen alan verkostot, uniikki alan asiantuntijuus, yli 400 tyytyväistä asiakasta sekä yli 30 vuoden kokemus takaavat erinomaiset rekrytointitulokset riskittömästi. Palveluidemme avulla juridiikan ammattilaisten ja tulevaisuuden osaajien rekrytointi sekä vuokraus onnistuvat vaivattomasti, hait sitten asianajajaa, lakimiestä tai oikeustieteen opiskelijaa. 

Ilmoituspalvelut – ilmoitus, joka näkyy

Ilmoittamalla avoimesta työpaikasta Juristipörssissä tai Oikkaripörssissä löydät asianajajan, juristin tai oikeustieteen opiskelijan tehtävään kuin tehtävään. Ilmoitusportaalimme on oikeudellisen alan suosituin, ja vuosittain kauttamme hakee töitä tuhansia juridiikan alan osaajia. Avoin työpaikkailmoitus Paragraaffilla on tehokkain ja vaivattomin ratkaisu tavoittaa oikeat kohderyhmät. Portaalimme ja sosiaalinen mediamme tavoittivat yli 60 000 henkilöä vuonna 2020. 

Suorahaku – asiantuntevaa osaamista vaivattomasti

Suorahaku eli headhunting on tehokas ja asiantunteva palvelu oikeudellisen osaamisen löytämiseen etsit sitten asianajajaa, lakimiestä tai oikeustieteen opiskelijaa. Suomen laajimmat juridisen alan verkostot sekä uniikki alan asiantuntijuus takaavat erinomaiset suorahaun tulokset riskittömästi. Ulkoistamalla juristin rekrytoinnin meille varmistat, että koko juridisen osaajamarkkinan potentiaali tulee huomioiduksi ja saat asiantuntevaa konsultaatiota koko rekrytointiprosessin ajan. Lakimiehen rekrytointi kauttamme on nopeaa ja vaivatonta! 

Secondment – juridista apua joustavasti ja kustannustehokkaasti

Henkilöstövuokraus on erinomainen valinta, kun sinulla on määräaikainen, kiireellinen tai vaikeasti ennustettava tarve oikeudelliselle osaamiselle. Henkilöstövuokrauspalvelumme on vaivaton, sillä huolehdimme puolestasi koko rekrytointiprosessista sekä kaikista työnantajavelvoitteista. Sinulla on mahdollisuus myös palkata Paragraaffin konsultti yritykseesi 6 kuukauden toimeksiannon jälkeen veloituksetta. Juristin vuokraaminen ei voisi olla tämän helpompaa! 

Henkilöarvioinnit

Potentiaali ja suoriutuminen voidaan arvioida luotettavasti henkilöarvioinnilla, jossa yhdistyvät kognitiivisten kykyjen ja työpersoonallisuuden mittaaminen. Arviointitulosten purkaminen strukturoidusti tuottaa korkean ennustearvon päätöksenteon ja kehittämisen tueksi.

Tutustu tarkemmin >>>

Asiakkaamme kertovat

’’Löysimme Paragraaffin avulla erinomaisia juristeja työyhteisöömme. Konsultit ymmärsivät oikeudelliset tarpeemme ja antoivat arvokkaita näkökulmia asiantuntijaprofiilia määriteltäessä. Meillä oli hyvä asiakaskokemus ja voimme lämpimästi suositella Paragraaffia juridiikan alan rekrytointeihin.’’

Anna Tapio, Oikeudellisen yksikön päällikkö
Teollisuusliitto ry

’’Futulaiset ovat ylpeitä yrityskulttuuristaan. Siksi meille olikin ensiarvoisen tärkeää löytää secondmentillemme juristi, joka jo hakuvaiheessa osoitti sopivansa Futuricen kulttuuriin. Hakuprosessi Paragraafin kanssa eteni reippaasti, ja lukuisten loistavien ehdokkaiden joukosta löytyikin erinomainen kollega.’’

Teemu Oksanen, General Counsel
Futurice Group

Sisällöt

Tarjoamme yrityksille erilaisia hyödyllisiä sisältöjä vuosittaisten barometrien, erilaisten oppaiden sekä Juristipodi -podcastin muodossa.

Tutustu tarkemmin >>>

Ota yhteyttä

Voitte olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvän lomakkeen kautta.

Anna Helistö
050 5522 366
anna.helisto@paragraaffi.fi

Erica Holmlund
050 5766 752
erica.holmlund@paragraaffi.fi