Suorahaku

Suorahaku eli headhunting on tehokas tapa löytää yrityksellenne sopivimmat juridiikan alan osaajat vaivattomasti ja laadukkaasti etsitte sitten asianajajaa, juristia tai oikeustieteen opiskelijaa. Suomen laajimmat juridisen alan verkostot sekä uniikki oikeudellisen alan asiantuntijuus takaavat erinomaiset rekrytointitulokset riskittömästi. Juristin rekrytointi ei voisi olla tämän helpompaa! 

Miksi Paragraaffin Suorahaku?

Suomen kattavin Verkosto

Yhdistämme työnantajat ja juridiikan alan asiantuntijat Suomen laajimmalla verkostolla, joka tavoittaa yli 100 000 henkilöä. Tavoitteemme on luoda merkityksellisiä työuria ja rakentaa huipputiimejä monimuotoisen juristiprofession edistämiseksi.

Profession asiantuntijuus

Toimimme juristiprofession ytimessä, tehden laaja-alaista yhteistyötä eri sektoreiden kanssa. Uniikki asiantuntijuutemme, profession luottamus ja taito käydä dialogia ovat tärkeitä tunnuspiirteitämme. Luomme asiakkaillemme näköaloja relevantin osaamisen löytämiseen, kompetenssiin ja vetovoimaiseen työnantajamielikuvaan tutkimustietoa hyödyntäen.

2020-Luvun asetukset

Juridiikan alalle erikoistuneina tuotamme jatkuvasti uusia toimintatapoja,
tukeaksemme juristiprofession kehittymistä mahdollisimman monipuolisesti.
Toimimme 2020-luvun asetuksilla, jotka mahdollistavat juridiikan alalla
pioneerina toimimisen asiantuntijahauissa.

Onnistumis- ja koeaikatakuu

Tyytyväisyytenne on meille tärkeää ja annammekin palvelullemme onnistumis- sekä koeaikatakuun. Toimeksianto on teille täysin kuluton, mikäli emme löydä teille sopivia hakijoita esiteltäväksi. Annamme lisäksi koeaikatakuun valitun asiantuntijan koeajalle.

+100 000

Tavoitamme yli 100 000
käyttäjää (2021)

+470

Yli 470 välitettyä
työpaikkaa (2021)

85%

Onnistumisprosentti

NPS 9

Erinomainen
hakijakokemus

+600

Yli 600 tyytyväistä asiakasta

Miten rekrytointiprosessi toimii?

Konsultointi ja työntekijäprofiilin määrittely

Koko rekrytointiprosessin ajan käytettävissänne on sekä HR-alan että juridiikan alan asiantuntijamme. Määrittelemme yhdessä haettavan oikeudellisen osaajan asiantuntijaprofiilin ja kristallisoimme organisaationne vahvuudet. 

Aktiivinen suorahaku ja asiantuntijahaastattelut

Suorahaun aikana hyödynnämme uniikkeja verkostojamme, juridisen alan kattavinta CV-tietokantaamme sekä teemme aktiivista kontaktointia löytääksemme juuri teille sopivimmat kandidaatit. 

Kärkikandidaattien esittely ja tukeminen päätöksenteossa

Esittelemme työntekijäprofiiliinne parhaiten sopivat kandidaatit ja tuemme päätöksenteossa, jotta varmistumme onnistuneesta lopputuloksesta. Saatte aina asiantuntijoidemme muistiot kärkikandidaateista. 

’’Käytimme Paragraaffia juristien suorahaussa. Paragraaffin avulla täytimme useita juristin paikkoja eri praktiikoihin. Paragraaffi toimitti sen, mitä lupasi ja antoi myös hyödyllistä lisätietoa rekrytoinnin tueksi.’’

Heikki Wide, Partner
Asianajotoimisto Magnusson

’’Paragraaffin headhunting-palvelu löysi meille useita hyviä ehdokkaita uudeksi tiimimme jäseneksi ja löysimmekin aivan loistavan yhtiölakimiehen Paragraaffin ansiosta. Voimme suositella Paragraaffia yhteistyökumppaniksi vaativiinkin rekrytointeihin.’’

Destia

Henkilöarvioinnit

Teillä on mahdollisuus työnhakijoiden henkilöarviointeihin joko osana Paragraaffin Suorahaku–prosessia tai omaa rekrytointiprosessianne täydentävästi.

Henkilöarvioinnilla tarkoitetaan tieteellisin menetelmin laadittua arviota henkilöstä, jonka avulla voidaan ennustaa tulevaa menestystä työtehtävissä, käyttäytymistä työpaikalla sekä ohjata arvioitavan työnhakijan urakehitystä. Arvioissa käsitellään henkilön suoritustasoa, toimintatyyliä, osaamista, odotuksia sekä arvoja. Arvio sisältää kuvauksen henkilöstä, suosituksen ja yhteenvedon sekä ohjeet arvioitavan johtamiseen ja tarvittaessa kuvauksen arvioitavan johtamistyylistä.

Tutustu tarkemmin >>>

Huoleton ja resurssitehokas rekrytointiprosessi

Viime vuosien aikana rekrytointipalveluiden ja henkilöstövuokrauksen suosio on kasvanut. Yrityksissä on ymmärretty, kuinka paljon taloudellista ja ajallista hyötyä voidaan saada, kun juridisista rekrytoinneista vastaa alaan ja rekrytointeihin erikoistunut yritys. Tässä tekstissä kerromme tarkemmin, miksi juristin rekrytoinnin ulkoistaminen Paragraaffin kautta kannattaa ja millainen on meidän rekrytointiprosessimme.

Lue lisää >>>

Paragraaffin Suorahaku -esite

Avaa Paragraaffi Suorahaku -esite täyttämällä alla oleva lomake!
Voitte olla myös suoraan yhteydessä meihin.

Ota yhteyttä

Voitte olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvän lomakkeen kautta.

Anna Helistö
050 5522 366
anna.helisto@paragraaffi.fi

Erica Holmlund
050 5766 752
erica.holmlund@paragraaffi.fi