Jätä työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus, joka näkyy

Ilmoittamalla avoimesta työpaikasta Juristipörssissä tai Oikkaripörssissä tavoitat asianajajat, juristit sekä oikeustieteen opiskelijat tehokkaasti ja vaivattomasti. Ilmoitusportaalimme on juridisen alan suosituin, ja vuosittain kauttamme hakee tuhansia oikeudellisen alan osaajia. Oikkaripörssi on oikeustieteen opiskelijoille suunnattu ja Juristipörssi puolestaan valmistuneille lakimiehille suunnattu työnhakuportaali. Hallintopörssissä voitte ilmoittaa oikeudellisten tukitoimintojen avoimet työpaikat.

Valitse ilmoituspaketti

Tarjoamme asiakkaillemme kolmea erilaista ilmoituspakettia. Paketti sisältää yhden työpaikkailmoituksen, ja ilmoituspaketista riippuen erilaisen näkyvyyden sekä jaon digialustoillamme. 

Peruspaketti
540€

 • 2000+* näyttöä Paragraaffin digialustoilla
 • Jako some-kanavissamme

Pluspaketti
670€

 • 4000+* näyttöä Paragraaffin digialustoilla
 • Kaksi jakoa some-kanavissamme
 • Uutiskirjeisiimme sisällyttäminen
 • Some-jaot omalla kuvalla

Premiumpaketti
840€

 • 8000+* näyttöä Paragraaffin digialustoilla
 • Kaksi jakoa some-kanavissamme
 • Kohdennettu mainonta digialustoilla
 • Uutiskirjeisiimme sisällyttäminen
 • Some-jaot omalla kuvalla
 • Kuvan tai videon lisääminen työpaikkailmoitukseen

* Luvut ovat viitteellisiä keskiarvoja
Hintoihin lisätään alv

Työnhakuportaalit

OIKKARIPÖRSSI

Oikkaripörssin kautta tavoitatte opintojen eri vaiheissa olevat oikeustieteen opiskelijat.

JURISTIPÖRSSI

Juristipörssin kautta tavoitatte jo valmistuneet juridiikan alan osaajat.

HALLINTOPÖRSSI

Hallintopörssissä ilmoitatte ilmaiseksi oikeudellisten tukitoimintojen avoimet työpaikat, joissa ei haeta oikeustieteen opiskelijaa tai jo valmistunutta juristia.​ 

Paragraaffin työpaikkailmoitukset

NÄKYVYYTTÄ

Työnhakuportaalimme ja sosiaalinen media tavoittivat yli 100 000 käyttäjää vuonna 2021. Työpaikkailmoituksen näkyvyys riippuu ilmoituspaketista sekä portaalista. Oikkaripörssin ilmoitukset saavat keskimäärin 600 katselukertaa ja Juristipörssin ilmoitukset keskimäärin 240 katselukertaa. 

TULOKSIA

Olemme oikeudellisen alan tunnetuin rekrytointiportaali, joka tavoittaa juridiikan alan osaajat ympäri Suomea. Tuhannet asianajajat, juristit ja oikeustieteen opiskelijat etsivät kauttamme avoimia työpaikkoja vuosittain. Oikkaripörssin ja Juristipörssin kautta löydät kohdennetusti juridisen alan työnhakijat. 

Oletko harkinnut suorahakua?

Juridiikan alan työllisyystilanne on erinomainen ja työsuhteiden ehdot ovat varsin homogeenisia. Aktiivisia työnhakijoita juristien keskuudessa on suhteellisen vähän, ja tavoittaakseen potentiaaliset kandidaatit, tulee rekrytoinnissa olla itse aktiivinen eikä pelkkä avoin työpaikkailmoitus riitä. Käännämme Paragraaffilla jokaisen kiven, jotta löydämme teille parhaan oikeudellisen osaajan, oli kyseessä sitten asianajaja, juristi tai oikeustieteen opiskelija. Valitsemalla headhuntingin saatte koko verkostomme potentiaalin käyttöönne, asiantuntevan konsultoinnin ja täyden palvelutakuun! Lakimiehen rekrytointi ei voisi olla tämän helpompaa! 

Lue lisää >>>

Ota yhteyttä!

Ilmoituspalveluissamme teitä auttaa:

Nina Geitlin
Marketing Manager
045 1633 022
nina.geitlin@paragraaffi.fi