Asiantuntijaosaamisen uusi aikakausi

Paragraaffin secondment, eli henkilöstövuokraus on joustava, helppo ja kustannustehokas vaihtoehto resursoida juridista tarvetta.

Juristin vuokraus on erinomainen valinta, kun sinulla on määräaikainen, kiireellinen tai vaikeasti ennustettava tarve oikeudelliselle osaamiselle. Henkilöstövuokrauksessa huolehdimme puolestasi koko rekrytointiprosessista sekä kaikista työnantajavelvoitteista. Suomen laajimmat juridisen alan verkostot sekä uniikki alan asiantuntijuus takaavat erinomaiset rekrytointitulokset riskittömästi. Paragraaffin kautta rekrytoitu lakimies eli konsultti työskentelee teillä tavallisen työntekijän tavoin mutta on työsuhteessa Paragraaffiin.

Milloin kannattaa valita Secondment?

Projektit

  • Yllättävä toimeksianto?
  • Epävarma tarpeen kesto?
  • Suuri virherekrytoinnin riski?

Vuokraamalla asianajajan, juristin tai oikeustieteen opiskelijan saat tarvitsemasi juridisen resurssin joustavasti sekä helposti juuri niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset ja maksat vain tehdystä työstä.

Lomat ja ylityöt

  • Toimisto ja työntekijät lomalla?
  • Ruuhkahuippu tulossa?
  • Tarve tilapäiselle sijaistukselle?

Henkilöstövuokraus tuo juridisen alan osaajat tilapäisiin tarpeisiin. Toteutamme vuokratoimeksiannot nopeasti ja tehokkaasti, jolloin liiketoimintasi ei kärsi yllättävistä muutoksista tai lomakausista. 

Kasvu

  • Aloittava yritys?
  • Yritystoiminnan laajentaminen?
  • Tarve juridisille osaamiselle?

Yrityksen perustaminen tai kasvu luo usein yllättäviä tarpeita juridiselle osaamiselle. Secondmentilla saat käyttöösi asianajajan, juristin tai oikeustieteen opiskelijan kiinteällä tuntihinnalla kustannustehokkaasti.

Miksi valita Secondment Paragraaffin kautta?

Joustavuus

Henkilöstövuokraus räätälöidään aina vastaamaan yksilöllistä tarvettasi vuokratyölle, oli se sitten kiireellinen, määräaikainen tai vaikeasti ennustettava. Säännöllisellä yhteydenpidolla varmistamme, että palvelumme elää joustavasti tilanteesi ja tarpeesi mukaan.

Riskittömyys

Vuokraamalla asianajajan, juristin tai juridisen alan opiskelijan saat käyttöösi asiantuntevan oikeudellisen osaajan ilman virherekrytoinnin riskiä. Maksat vain tehdyistä työtunneista, ja tilanteesi muuttuessa palvelua voidaan räätälöidä uudestaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus rekrytoida konsultti yritykseesi – henkilöstövuokraus onkin riskittömin rekrytointikanava. 

Asiantuntijuus

Emme ole vain henkilöstöalan ammattilaisia, vaan myös juridiikan asiantuntijoita. Tuemme sinua oikeudellisen tarpeesi tunnistamisessa ja etsimme sinulle sopivan asianajajan, juristin tai oikeustieteen opiskelijan Suomen laajimmista juridisen alan verkostoistamme. Olemme Lakimiesliiton Reilu Työnantaja, eli sitoudumme maksamaan konsultille suosituspalkkaa ja otamme työvoiman laadun vakavasti. 

Kustannustehokkuus

Juristin vuokraaminen on aina edullisempaa kuin oikeudellisen osaamisen ostaminen palveluna. Tarjoamme henkilöstönvuokrausta kiinteään tuntihintaan, joka sisältää kaikki työnantajakustannukset ja maksat vain tehdystä työstä. Lisäksi henkilöstövuokrauksen avulla säästät aikaa ulkoistamalla lakimiehen rekrytoinnin ja hallinnolliset tehtävät meille. 

’’Päädyimme Paragraaffin Secondment-palveluun, mikä osoittautui erittäin toimivaksi ratkaisuksi työsuhdejuristin tehtävän täyttämiseen lyhyen perhevapaan ajaksi. Löysimme useiden ehdokkaiden joukosta tehtävään Paragraaffin konsulttien avulla huipputekijän, joka auttoi asiantuntemuksellaan mm. koronapandemian aikaisten laajojen lomautusten suunnittelussa ja toteutuksessa.’’

Topias Mäkinen, Työsuhdepäällikkö
Restel Oy

’’Futulaiset ovat ylpeitä yrityskulttuuristaan. Siksi meille olikin ensiarvoisen tärkeää löytää secondmentillemme juristi, joka jo hakuvaiheessa osoitti sopivansa Futuricen kulttuuriin. Hakuprosessi Paragraafin kanssa eteni reippaasti, ja lukuisten loistavien ehdokkaiden joukosta löytyikin erinomainen kollega. Paragraaffin vahvuudet nuorten asiantuntijoiden etsinnässä pääsivät oikeuksiinsa, ja olemme supertyytyväisiä lopputulokseen!’’

Teemu Oksanen, General Counsel
Futurice Group

Miten Secondment toimii?

Konsultointi ja profiilin määrittäminen

Asiantuntijamme tutustuvat tarpeisiinne, joiden pohjalta rakennetaan työntekijäprofiili. Näin ollen saatte aina luvattua laatua ja juuri teidän tarpeisiinne sopivaa juridista osaamista.

Sopimusten laadinta ja laadukas rekrytointiprosessi

Teemme kanssanne puitesopimuksen, jonka avulla resursointi on teille helppoa ja nopeaa. Puitesopimus ei sido teitä vielä tilaukseen. Sopivan juristin haku aloitetaan aina välittömästi jätettyänne tilauksen. Näin voitte varautua tuleviin lomakausiin tai ruuhkapiikkeihin etukäteen.

Työnantajan velvoitteet ja laadunvarmistus

Me kannamme vastuun koko prosessista sekä työnantajavelvoitteista, ja te saatte tarvitsemanne oikeudellisen osaamisen. Asiantuntijamme ovat koko secondment prosessin ajan käytettävissänne, ja meille niin teidän kuin vuokratun työntekijän tyytyväisyys ovat sydämen asia.

Työllistä vuokrattu työntekijä

6 kuukauden jälkeen voitte työllistää Paragraaffin konsultin yritykseenne täysin veloituksetta. Henkilöstövuokraus onkin erinomainen tapa rekrytoida asianajaja, lakimies tai oikeustieteen opiskelija riskittömästi ilman rekrytoinnin kustannuksia. Lakimiehen rekrytointi ei voisi olla tämän helpompaa!

Paragraaffin Secondment -esite

Kiinnostaako henkilöstövuokrausAvaa Paragraaffi Secondment -esite täyttämällä alla oleva lomake!

Voitte olla myös suoraan yhteydessä meihin.

Ota yhteyttä

Voitte olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvän lomakkeen kautta.

Anna Helistö
050 5522 366
anna.helisto@paragraaffi.fi

Erica Holmlund
050 5766 752
erica.holmlund@paragraaffi.fi